Kontorsinredning

Inredare Stockholm
Inredare Stockholm
Inredare Stockholm
Inredare Stockholm
Inredare Stockholm

INREDNING AV KONTOR I STOCKHOLM

Tänk att få komma till jobbet och mötas av en kontorslokal med färg, funktion och inredning som välkomnar och motiverar, som får medarbetare att trivas och må bra på jobbet. Det går att åstadkomma, vi hjälper dig!

Oavsett inredningsuppdrag skapar vi nya, trevliga miljöer med funktionell förvaring och inspirerande mötesrum. Vi tar fram kostnadseffektiva förslag på lösningar och hjälper dig med genomförandet. Vid en ombyggnad sparar du både tid och pengar på att ha tydliga ritningar och produktlistor till hantverkare.

Vi planerar, inspirerar, färgsätter och inreder kontor, butiker, konferensanläggningar, slott och herrgårdar.

Belysning är en viktig del av kontorsinredningen!

Vi gör alltid en genomtänkt belysningsplan till alla projekt. En bra arbetslampa ger dig en behagligare arbetsmiljö och du blir mer effektiv. Du slipper anstränga dina ögon och arbetar bättre!

Återbruk!

När det är möjligt återanvänder vi de möbler som kan passa in på nya kontoret. Då behöver man inte köpa så mycket nytt och får en trevlig mix av gammalt och nytt!

Hur går det till?

Ring oss för att boka en tid så kommer vi till er på ett kreativt möte. Under ca en timme går vi tillsammans igenom dina inredningsfrågor.
Pris efter överenskommelse

Inspirationsmöte

Vi kommer till er och ger förslag på vilka enkla inredningsförändringar ni kan göra med färg, omdisponering av era möbler, växter och ny belysning. Ni får ett protokoll med en åtgärdsplan.
Pris från 7.500-/ exkl. moms

Välkommen att kontakta oss!

Referenser:

Utsällningen Kvinnors uppfinningar 2006-2014
Jag har haft ett kreativt och roligt samarbete med Agneta och Pernilla på Jörlemo & Reuterskiöld Inredare. De har framgångsrikt formgivit utställningen Kvinnors Uppfinningar i fyra versioner –basutställning, internationell respektive svensk turnéversion och en mini. Alltid med en stark känsla för form kopplat till sammanhanget, modernt utan att bli trendigt och dessutom kostnadsmedvetet.

Åsa Lindgren, projektledare Tekniska museet

Stockholmsmässan/Älvsjö Gård, 2015

Jörlemo & Reuterskiöld har på ett kreativt och personligt sätt inrett Älvjsögård som tillhör Stockholmsmässan i Älvsjö. De har lyckats med att ge gårdens interiör en krispig och spännande känsla, både i färgval och möblering, blandat med hänsyn till historik och funktionalitet. På samma sätt har de även med enkla medel renoverat Stockholmsmässans VIP-rum så att det nu fått en välkomnande och modern inredning.

Patric Sjöberg, CEO Stockholmsmässan

Kontakt:
agnetha@jrinredare.se                               pernilla@jrinredare.se
0708-229705                                               0708-451 874