Heminredning

JR Inredare Stockholm
JR Inredare Stockholm
JR Inredare Stockholm
JR Inredare Stockholm
JR Inredare Stockholm

HEMINREDNING I STOCKHOLM

Vilken känsla får du när du kommer hem? Får ditt hem dig att slappna av, må bra och finna ny energi? Det finns mycket i hemmet som tar kraft av oss. Hopplösa högar av saker som aldrig fått en egen plats. Vi hjälper dig förnya, förändra och förbättra! Föreslår och ger råd om färg och ljussättning, möblering och hur du får din egen stil. Vi skapar smarta, personliga och funktionella lösningar för den viktigaste platsen i ditt liv; ditt hem.

Belysning är en viktig del av heminredningen!

Vi gör alltid en genomtänkt belysningsplan till alla inredningsuppdrag. Med vår kunskap kan vi lätt anpassa våra inredningsförslag för just dina behov, önskemål och personlighet. Till alla inredningsförslag följer ett genomtänkt belysningsförslag med produkter och pris. Allt för att ditt hem ska blir funktionellt, trivsamt och personligt! 

Hur går det till?

Ring oss för att boka ett möte så ses vi på plats och går tillsammans igenom dina önskemål. Vi hjälper dig med inredningsförslag och möbleringsplan för de möbler du redan har och tips på nyinköp. Skalenliga planritningar och vägguppställningar som är lätta att förstå ingår i förslaget. Vi föreslår färg, tapet, textil, mattor, växter och andra detaljer som ger en härlig hemkänsla.
Pris efter överenskommelse

Inspirationsmöte 

Vi kommer hem till er och går tillsammans igenom dina frågor och våra idéer. Sedan skickar vi ett protokoll på det vi gått igenom per post.
Pris: från 3.500:-/inkl.moms

Vi förmedlar kontakt med hantverkare, elektriker och sömmerska.

Välkommen att kontakta oss!

Referenser:

Lägenhet i Stockholm
Vi tog hjälp av Agnetha och Pernilla för att inreda en mindre övernattningslägenhet. Våra önskemål var att få till en ljus och trevlig lägenhet med utrymme för upp till 4 personer och det infriades på ett mycket bra sätt. Komplett inredningsförslag med färg på väggar, tapet, möbler, belysning, mattor och gardiner lämnades, samt en möbleringsplan. Även renovering och omplanering av kokvrå föreslogs, som vi inte hade tänkt från början, men som vi blev mycket nöjda med. Perfekt att vi även kunde få hjälp att hitta elektriker, målare, snickare och sömmerska.  Vi kände oss mycket trygga med att följa arbetet på distans och är väldigt nöjda med slutresultatet.
/Kicki & Martin

”Vi hade grundidéer som Agnetha och Pernilla tog till sig, lyfte och förädlade, samtidigtsom de kom med egna spännande – och överraskande! – förslag. Med andra ord: precis så som man vill att ett samarbete ska fungera. (Japansk-blommig-fondtapet i köket? Nej, det hade vi nog inte tänkt oss ifrån början, men nu sitter den där!)

Och till er alla där ute, ett gott råd. Ta in inredare innan ni drar igång ombyggnaden; ni sparar pengar, tid och framförallt era nerver. Hela vårt byggprojekt gick mycket enklare, och blev billigare, då lösningarna på eventuella problem redan fanns på ritningarna, och inte behövde stressas fram ståendes i rykande byggdamm…”
/ Patrik o Cilla

” – Det var jättekul – och inspirerande…. – att ha er här! Jag har redan dragit igång med stort och smått, det känns jätteskoj och trösterikt att bara genom att flytta runt saker jag faktiskt har ser det helt annorlunda ut (och mycket bättre då förstås….) Lite nytt ska det också bli, men först av de lite större projekten är att på fredag kommer en golvslipare hit och tittar på vad som ska göras åt det eländiga sovrumsgolvet”
/ Diana Janse, mail skickat efter inspirationsmöte

Kontakt:
agnetha@jrinredare.se                               pernilla@jrinredare.se
0708-229705                                               0708-451 874