Heminredning

HEMINREDNING I STOCKHOLM

Vi hjälper dig förnya, förändra och förbättra! Med enkla medel kan vi få ditt hem att kännas helt nytt!
Vi föreslår och ger råd om färg och ljussättning, möblering och hur du får din egen stil. Vi skapar smarta, personliga och funktionella lösningar för den viktigaste platsen i ditt liv; ditt hem.

Belysning är en viktig del av heminredningen!

Vi gör alltid en genomtänkt belysningsplan till alla inredningsuppdrag. Med vår kunskap kan vi lätt anpassa våra inredningsförslag för just dina behov, önskemål och personlighet. Till alla inredningsförslag följer ett belysningsförslag med produkter och pris. Allt för att ditt hem ska blir funktionellt, trivsamt och personligt! 

Hur går det till?

Ring oss för att boka ett möte så ses vi på plats och går tillsammans igenom dina önskemål. Vi hjälper dig med inredningsförslag och möbleringsplan för de möbler du redan har och tips på nyinköp. Skalenliga planritningar och vägguppställningar som är lätta att förstå ingår i förslaget. Vi föreslår färg, tapet, textil, mattor, växter och andra detaljer som ger en härlig hemkänsla.
Pris efter överenskommelse

Inspirationsmöte 

Vi kommer hem till er och går tillsammans igenom dina frågor och våra idéer. Sedan skickar vi ett protokoll på det vi gått igenom per post.
Pris: från 3.500:-/inkl.moms

Vi förmedlar kontakt med hantverkare, elektriker och sömmerska.

Välkommen att kontakta oss!

Pernilla Reuterskiold, Agnetha Jorlemo

agnetha@jrinredare.se                     0708-229 705
pernilla@jrinredare.se                      0708-451 874